Четири хороскопски знаци кои најмногу мастурбираатЗанимливости

Четири хороскопски знаци кои најмногу мастурбираат

Да не се разбереме погрешно – нема ништо лошо во мастурбирањето. Кога се работи за самозадоволувањето, секогаш кога вашето тело…

Мобилна апликација ХалкЕКОЗдравје и Фитнес
Преку здрави навики придонесете кон подобра животна средина!

Мобилна апликација ХалкЕКО

Халкбанк ја лансира новата мобилна апликација – ХалкЕко која има големо значење во однос на општествената одговорност на банката. HalkEco претставува апликација…

Huawei ги претстави бизнис резултатите за третиот квартал од 2019 годинаПРЕС
Еден од лидерите

Huawei ги претстави бизнис резултатите за третиот квартал од 2019 година

Huawei денес ги претстави бизнис резултатите за третиот квартал од 2019 година. Компанијата генерира приход од 610 милијарди кинески јуани…