Неколку факти за морето на смртта!Занимливости
вреди да се посети

Неколку факти за морето на смртта!

Мртво море, Море на смртта и Лотово море се називите за соленото езеро помеѓу Јордан и Израел чие ниво на…

Позитивни страни на лубеницата, има и тоа многу!Здравје и Фитнес
а притоа и многу вкусна

Позитивни страни на лубеницата, има и тоа многу!

Лубеницата не е „само вода и шеќер“, туку вистинска ризница од витамини и минерали. Богата е со витамини Ц и…

ТРАНСФЕР ТРИАГОЛНИКПОМЕЃУ БАРСА-СИТИ-БАЕРНСпорт
интересни комбинации..

ТРАНСФЕР ТРИАГОЛНИКПОМЕЃУ БАРСА-СИТИ-БАЕРН

Барселона грчевито бара начин како да дојде до Нејмар. Па така каталонците, барем според пишувањето на Дон Балон, имаат намера…