Катарина Ивановска го покажа трудничкото стомачеМода и убавина

Катарина Ивановска го покажа трудничкото стомаче

Семејниот одмор на Катарина Ивановска во Шпанија продолжува. Убавиот модел сподели фотографии од престојот на Менорка, кој е еден од…

Најголемиот танцов камп и фестивал на Балканот „Битрикс Танцова Лига 5”Настани

Најголемиот танцов камп и фестивал на Балканот „Битрикс Танцова Лига 5”

Станува збор за интернационален танцов камп и фестивал кој изобилува со богата програма: танцови настани, работилници, натпревари (battles), перформанси и…

Тамара Тодевска на петто место на листата за најлошо облечениМода и убавина
ХМММ...

Тамара Тодевска на петто место на листата за најлошо облечени

Тамара Тодевска постигна најдобар пласман досега за нашата држава на Евровизија, но нејзиниот фустан наиде на модни критики. 34-годишната пејачка…