Продаден единствениот примерок на Ferrari P80/CАвто-мото

Продаден единствениот примерок на Ferrari P80/C

Ferrari P80/C, кој беше склопуван цели четири години во рамки на проектот кој гигантот за производство на спортски автомобили го…

Боб Марли најдобро ја опишува женатаЖивот
Во право е

Боб Марли најдобро ја опишува жената

Боб Марли инспирирал многумина со своите цитати за жените и љубовта, а на совршен начин опишал како треба да се…

Ова е најопасниот настап изведен на сценаЗанимливости

Ова е најопасниот настап изведен на сцена

Во првата епизода на новата сезона се претставија како The Vardanyan Brothers, браќа од Ерменија кои покажале извонредни акробатски вештини.…