64-годишната Кристи Бринкли мами воздишкиШоу бизнис и трач
ПРЕКРАСНА Е

64-годишната Кристи Бринкли мами воздишки

Кратки панталони и високи чизми над колена над 60 години? Малку се жените во седмата деценија од животот кои би…

Раскинаа Карди Б и ОфсетШоу бизнис и трач

Раскинаа Карди Б и Офсет

Карди Б и Офсет се разделија по година дена брак, Карди го потврди тоа на нејзините социјални мрежи. Карди објави…

Линзи Лохан како модерна принцеза во новиот едиторијалШоу бизнис и трач
Баш како принцеза

Линзи Лохан како модерна принцеза во новиот едиторијал

Ако решите да ги читате бајките на вашето дете, најверојатно нема да ја замислите Линдзи Лохан како принцеза – добро,…