Викторија Бекам и Шекил О’Нил позираа заедно за новата колекцијаШоу бизнис и трач

Викторија Бекам и Шекил О’Нил позираа заедно за новата колекција

Во пресрет на претставувањето на својата нова колекција во соработка со Рибок, дизајнерката Викторија Бекам и славниот кошаркар Шекил О’Нил…

Ирина Шаек со нова секси фотографијаШоу бизнис и трач
Згодничка

Ирина Шаек со нова секси фотографија

Ирина Шаек повторно го покажа своето совршено тело. Мажите со сигурност му завидуваат на Бредли кој секојдневно има можност да…