Еве што ќе пишува на надгробниот споменик на ХокингШоу бизнис и трач

Еве што ќе пишува на надгробниот споменик на Хокинг

Познатиот теоретски физичар Стивен Хокинг почина на 14 март, на возраст од 76 годин Хокинг даде многу јасен показател за…