100 години од доаѓањето на џезот во ЕвропаМузика и филм

100 години од доаѓањето на џезот во Европа

Европа денес обележува 100 години од првиот концерт на џез музика што се одржа на европско тло. Оркестарот на америчкиот…

Чекајќи го BMW Z4Авто-мото

Чекајќи го BMW Z4

Ретко кога со нетрпение се очекува спортскиот модел на BMW Z4, но не само поради тоа што ќе ја сподели…

Инстаграм воведува опција која може нема да ви се допаднеМобилни и технологија
Упс

Инстаграм воведува опција која може нема да ви се допадне

Иако долго време се зборуваше за опција која им овозможува на корисниците да видат кој ги „скриншотува“ нивните приказни, сега…

Кралицата Елизабета патуваше со јавен превозШоу бизнис и трач

Кралицата Елизабета патуваше со јавен превоз

Кралицата Елизабета патувала со јавен превоз како секој обичен човек. Кралицата беше забележана на железничката станица во Норфолк, Англија. Таа…