Дали Леонадро Да Винчи ја нацртал Мона Лиза гола?Занимливости
Се е можно

Дали Леонадро Да Винчи ја нацртал Мона Лиза гола?

Цртежот кој ја прикажува гола Мона Лиза и кој веќе 150 години се наоѓа во музеј во близина на Париз, веројатно е…

Убавините да се имате помала сестраЗанимливости

Убавините да се имате помала сестра

Помалите сестри се најдобрите пријателки, вашето искрено рамо за плачење и партнери во се. Има многу причини зошто е убаво…