Бијонсе ја објави првата фотографија од близначињата!Шоу бизнис и трач
Преслатки

Бијонсе ја објави првата фотографија од близначињата!

Музичката ѕвезда еден месец по нивното раѓање, ги претстави своите близначиња пред светот. Бијонсе на Instagram сподели фотографија од слатките новороденчиња.…