20 години од легендарната серија „Сексот и градот“

20 години од легендарната серија „Сексот и градот“

Поминаа 20 години откако светот се запозна со верните пријателки Кери Бредшо, Саманта Џонс, Миранда Хобс и Шарлот Јорк, а сепак, до ден-денес „Сексот и градот“ се вбројува во најгледаните телевизиски серии.

Покрај љубовните врски и нивното нераскинливо пријателство, бројни лица не се тргаа од пред малите екрани за да ги проследат и нивните впечатливи стилски моменти.

Четирите дами редовно носеа креации од врвни модни куќи и секогаш изгледаа атрактивно.

По повод 20-годишнината од популарната серија, потсетете се на највпечатливите стајлинзи на Кери, Саманта, Шарлот и Миранда од серијата и филмовите: