12 фотографии од мајка и ќерка кои го топат срцето

Односот помеѓу мајка и ќерка е посебен и поинаков, исполнет со топлина, обликуван со емоции и вредности кој не можат секогаш да се опишат.

Најчесто мајките се првиот и најголем женски пример на ќерките кои тоа најмногу го покажуваат во детството, кога тајно се вовлекуваат во ормарот на мајката, ги облекуваат фустанчињата на мајките, се шминкаат со шминката на мајка им, ги облекуваат нивните чевли со високи потпетици и така убаво облечени стојат пред огледало.

Во чест на оваа нераскинлива врска и неограничена љубов, за вас спремивме збирка од преубави фотографии на мајка и ќерка.

Уживајте!