11 ѕвезди кои се соблекоа за каверот на својот албум

11 ѕвезди кои се соблекоа за каверот на својот албум

Соблекувањето на облеката секогаш е ризичен потег. Голема е границата помеѓу она што е еротско и вулгарно, па такво нешто можеме да го доживееме како софистициран акт, а нешто како ефтин начин за да се привлече внимание и да се покаже сопственото тело.

Пред вас се само некој од омотите на поп албумите на кој се наоѓаат полуголи или потполно голи ѕвезди, а кое своевремено привлекоја внимание, поради што се зборува дека го носат статусот на легенди.

Кој е најдобар по ваше мислење?