11 годишно девојче ја остави без здив Џенифер Лопез

11 годишно девојче ја остави без здив Џенифер Лопез

Дијана Помбо е танчерка со светла иднина, која одушеви во новото шоу „World of Dance“. 11-годишното девојче танцуваше на „Bird Set Free“ од Сиа и го освои жирито, а особено Џенифер Лопез.

Славната пејачка и актерка не остана рамнодушна и кога флексибилната Дијана ѝ призна дека ја смета за свој идол.