10 минутно видео за кариерата на убавата Џулија Робертс!

Џулија Робертс се поттсети на своите почетоци од кариерата и отпатува назад заедно со Џејмс Корден.

Во 10- минутното видео, Џулија одглуми дел од своите улоги од 26 најпознати филмови кои досега ги снимила меѓу кои и „Pretty Women“, „Eat, pray, love“, „Valentine’s Day “, „My Best Friend’s Wedding“ и најновиот филм „Wonder“.

Погледнете го видеото и уживајте