10 најдобри филмови во 2017 година

Новогодишните празници се време на рекапитализација на минатата година и изработка на планови за наредната година, како и времето кога медиумите го сумираат она што е обележано во изминатите 365 дена.

Ви претставуваме некои од најдобрите филмови во 2017 година.

  1. Get Out

2. Blade Runner 2049

3. Baby Driver

4. Dunkirk

5. Call Me by Your Name

6. Phantom Thread

7. T2 Trainspotting

8. Logan

9. Loveless

10. It