10 модни комбинации на Емина Јаховиќ

10 модни комбинации на Емина Јаховиќ

Една од најпопуларните пејачки од овие простори, Емина Јаховиќ Сандал која деновиве е во центар на вниманието со објавата дека се разведува од згодниот Мустафа Сандал, за неколку години успеа да стане една од најстилизираните жени не само во Србија, туку и во Турција каде живееше во последните години.

Денес таа воодушевува со беспрекорните модни комбинации кои ги носи во различни прилики.

Ние ви ги претставуваме нејзините најдобри избори досега.