10 фотографии кои само жените ќе ги разберат

10 фотографии кои само жените ќе ги разберат

Мажите веруваат дека жените не знаат што навистина сакаат и дека ги комплициаат едноставните работи, но вистината е дека тие не знаат ништо за проблемите со кои се сретнува просечната жена секој ден.

Ви претставуваме галерија на фотографии кои прикажуваат само дел од секојдневните женски искуства.

 Кога ќе се израдувате дека сте нашле совршен пар на фармерки, а потоа сфаќате дека не се така совршени.
farmerke

Се прашуваме зошто не се дизајнирани фармерки со зајакнати делови на места кои ни се најпотребни

(foto:Instagram/claudiaaldrete)

Ако одите на спиење со мокра коса, наутро ќе изгледате – вака

10730460-4ztystory-1485438951-650-2dac65f94c-1486561594

Поминете еден ден во нашите чевли – наредните неколку дена ќе одите во апостолки

10730610-15_imagens_que_s25C325B3_as_mulheres_entender25C325A3o_bandaid_sossolteiros-1485439330-650-d66137abca-1486561594

Очилата за сонце секогаш наоѓаат начин да се заплеткаат во косата

10730560-15_imagens_que_s25C325B3_as_mulheres_entender25C325A3o_oculos_cabelo_sossolteiros-1485439719-650-0266d3a7b7-1486561594

Ова е еден од најголемите предизвици за коса на секоја девојка

10731110-enhanced-22383-1444333757-6-1485443266-650-d489f4ee70-1486561594

Ако не ја извадите шминката пред да си легнете да спиете…

2017-02-09 20_53_44-18 Things That Only Women Will Understand

Што се случува кога ќе ставите сјај за усни, а потоа почнува да дува ветер?

10729560--1485443352-650-c25753b65b-1486561594

А еве како ни изгледа косата кога ќе ја распуштиме од коњнското репче

10729760-Screenshot_2-1485443573-650-9911abadbb-1486561594

Моментот кога срцето ќе ти застане…

2017-02-09 20_59_25-18 Things That Only Women Will Understand