Заборавена лозинка

Мода и убавина

Фестивалска мода на Coachella 2019Мода и убавина

Фестивалска мода на Coachella 2019

Заврши првиот дел на Коачела. За време на викендот, во Индио, Калифорнија, над сто илјади обожаватели на музиката уживаа на…

Спорт

Цела Холандска лига со поддршка за АјаксСпорт
Заслужено

Цела Холандска лига со поддршка за Ајакс

Голема еуфорија владее во Холандија, а причината е Ајакс. Копјаниците се најголемиот…

Здравје и Фитнес