Звучник што левитира инспириран од "Војна на Ѕвездите"!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 21.02.2017 - 20:31

Доколку сте фан на "Војна на Ѕвездите" (па и да не сте), ќе се заљубите во овој прејак "Death Star" звучник, кој покрај тоа што изгледа навистина кул, дури и левитира во просторот!

Генијалниот звучник емитува звуци на 360 степени, а батеријата му трае осум часа. Лебди околу десет милиметри во воздухот, а доколку одлучите дека не можете без него, можете да го купите на Амазон за 200 долари: