Зимска магија: лисици си играат во снег

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 19.12.2016 - 14:16

Зимата е омилена сезона за многу фотографи кои се фасцинирани од снежно-белите површини и од убавината на дивиот свет, па можеби од таму доаѓа фасцинацијата со лисиците како едни од најубавите животни што му се радуваат на снегот.

Погледнете ги овие волшебни животни во прекрасните зимски сцени кои изгледаат како да се извадени од некоја бајка :)