Животот на возач на Ф1 во 106 с.

Објавено: 03.07.2012 - 22:23

Да се стане возач на Формула 1 е ултимативен успех на секој автомобилски ентузијаст. Треба ли воопшто да се разговара зошто е тоа така?

Постојат само 24 возачи на Формула 1 кои од трка во трка управуваат со ултимативниот досег во автомобилската индустрија.

Доколку ниту тоа не ви е доволно за и самите да посакате да седнете на едно од најнеудобните и најопасните работни места на светот, можеби видеото од "ВВС", направено низ очите на возач на Формула 1 во траење од 106 секунди, кое може да го погледнете во продолжение, ќе ви го промени мислењето...

Не? Погледнете подобро...