Животот на Кејт Мидлтон низ фотографии

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 10.01.2017 - 13:00

Војвотката од Кембриџ, или за многумина омилената девојка со кралска крв - Кејт Мидлтон, вчера наполни 35 години!

Во чест на нејзиниот роденден, направивме компилација од фотографиите од нејзиниот живот. Погледнете како растеше оваа елегантана англичанка:

9-ти Јануари 1982 година

1985 година

1986 година

1987 - 1995 година

1995 - 2000 година

2001 година

2003 година

2005 година

2006 година

2007 година

2008 година

2009 година

2010 година

2011 година

2012 година

2013 година

2014 година

2015 година

2016 година

2016 - 2017 година