Зек Ефрон во новиот филм ќе глуми сериски убиец

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 17.05.2017 - 17:33

Зек Ефрон од спасување на убавици на плажа наскоро ќе помине на нивно убивање, бидејќи во следниот филм ќе глуми еден од најопасните сериски убијци во новата историја.

Тој ќе го глуми ликот на Тед Бунди во филмот Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, кој ќе го опишува животот на серискиот убиец од перспектива на неговата долгогодишна девојка Елизабет Клопфер. Иако таа неколгу години го негираше тоа, на крајот сепак Елизабет го предаде на властите. Филмот ќе го режира Џои Берлингер, а снимањето на филмот ќе почне во Октомври.