Заводлива професорка по физичко од Финска!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 20.11.2016 - 21:07

Џани Хуси е фитнес модел, инструкторка и професорка по физичко воспитување, како и сопственичка на велнес центар.

Родена е во Финска, а бидејќи во скандинавските држави е доста развиен спортскиот стил на живот, таа со фитнесот почнала да се занимава уште од мали нозе.

Џани верува дека човекот функционира најдобро кога психата и физичките атрибути се во баланс, а оваа убава, амбициозна и самостојна девојка е пример за успешна млада жена.

Таа има дипломирано на Академија за спорт, а веруваме дека кога држи часови по физичко, никој не и бега од час!