Запросување на Евровизија

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 12.05.2017 - 17:10

Вчерашната втора полуфинална вечер на Евровизија, покрај бројните настапи, радости и пласирани во финале и разочарувања на оние кои не успеаа, ја одбележа нашата предстасвничка.

Иако е бремена, што откри непосредно пред самото излегување на сцена, Јана Бурческа даде се од себе кога станува збор за нејзиниот перформанс. Јана ја дочека изненадување, така што во програмот во живо, пред милионскиот аудиториум ја запроси нејзиното момче. Емотивните реакции на двојката погледнете ги во продолжение...