Зајн Малик објави скандалозен видео запис за 'Still got time'

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 21.04.2017 - 17:03

Најуспешниот член на некогашниот бенд One Direction, Зајн со новиот спот докажа дека далеку стигна од добар дечко кој пее романтични песни.

Малик објави видео запис за новиот сингл Still got time во кој цело време можеме да го видиме со џоинт во рака, како и тоа како на него влијаат психоактивните супстанци. Поради сцените со експлицитен матријал доста е веројатно дека нема да биде достапен за лица под 18 години.