YouTube работи на 40 емисии со ѕвезди

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 06.05.2017 - 20:02

YouTube најави амбициозен план кој ќе биде во конкутенција со Netfix.


Моментално YouTube работи на 40 емисии со светски познати јавни личности, меѓу кои една од нив е и Кети Пери.

Видео сајтот во сопственост на Google нуди нешто што Netflix и Amazon го немаат, а тоа е дека емисиите ќе се прикажуваат бесплатно.

“Почнавме да создаваме премиум оригинална содржина на нашиот сервер YouTube Red и дас се објавуваат во текот на годината 30 филмови и серии.“

Покрај овој сервер за кој се плаќа  долари месечно во понудата на програми ќе бидат и стандардните бесплатни сервери.

Потврдено е дека во сериите ќе учествуваат Елен Деџенерис, Деми Ловато и Кевин Хард, како и Кети Пери.

Ова се дел од емисиите кои ќе се прикажуваат на YouTube:

-Katy Pery Live Special

-Kevin Hard: What the fit?

-Ludacris's Best.Cover.Ever

-Ellen DeGeneres's Show Me More Show

-Kevin Hart's LaughOut Loud

-I Am: Demi Lovato