The Weeknd со новата песна го прозва Џастин Бибер!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 15.02.2017 - 20:19

Откако The Weeknd почна да се гледа со бившата девојка на Џастин Бибер, Селена Гомез, Џастин на неколку наврати покажа дека воопшто не го сака.

Бибер дури и ја нарече музиката на The Weeknd "с..ње", а даваше и изјави од типот дека Селена го користи The Weeknd само за публицитет. Досега, The Weeknd не реагираше јавно на ваквите провокации, но пронајде одличен начин да му каже на Бибер што мисли за него - преку неговата нова песна со наслов "Some Way":

Изгледа дека ќе имаме нова драма на повидок! :)