Волшебни фотографии од смрзнатите водопади на Плитвичките Езера!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 13.02.2017 - 21:02

Откако случајно дознал за убавината на хрватските Плитвички Езера, унгарецот Тамаш Тот го спакувал својот фотоапарат и тргнал на патувањето кое го оставило без здив.

16-те прекрасни Плитвички Езера се вистинско чудо на природата и се заштитени со закон, а кога нивните водопади ќе замрзнат преку зима, резултатот е воодушевувачки!

Погледенете ги волшебните фотографии што ги направи Тамаш: