Волксваген го создаде хипи-комбето на иднината!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 10.01.2017 - 18:13

Ви текнува на легендарниот Микробус на Волксваген? Своевремено омилен на слободните души и светските патници, сега се врати подобар од секогаш - електричен е, сам се вози, и посладок е од се' што имаме видено!


Новиот Микробус има осум седишта, целосно е електричен и може да вози 435 километри без запирање. Освен тоа, има сензори, камери, ласери, фенси озвучување, клима, амбиентални светла и што ли уште не!

Да се надеваме дека Волксваген ќе одлучи да го произведува! :)