Во овој хотел тече пиво од секоја славина!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 06.03.2017 - 20:46

Шкотската пивница "BrewDog" наскоро ќе му го подари на светот најдобриот подарок што некој може да го замисли - хотелот "DogHouse" во кој од секоја славина во секоја соба тече пиво!

Проектот е сеуште во првата фаза кога се собираат средства за негова изградба, но изгледа дека за брзо време ќе се претвори во реалност - за помалку од 24 часа беа собрани повеќе од 50.000 долари од донациите на луѓе кои едвај чекаат тука да поминат неколку пивски ноќи. :)

Погледнете ја виртуелната тура: