Во чест на легендата: Животот на Џејмс Дин низ фотографии!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 08.02.2017 - 20:41

Вчера, 8-ми Февруари, беше денот кога се родил еден од најголемите фраери во историјата, Џејмс Дин.

Доколку беше жив, Џејмс Дин ќе наполнеше 86 години. Оваа филмска легенда за време на својот краток и прерано згаснат живот успеа да го надмине статусот на ѕвезда, на актер, на најпосакуваниот маж на сите времиња... Џејмс Дин беше и ќе остане икона!

Во негова чест, погледнете ги овие ретки фотографии од неговиот живот: