Видео од првата проба на Јана Бурчевска

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 03.05.2017 - 15:12

Македонската претставничка на Евровизија, младата Јана Бурческа, ја одржа првата проба на големата сцена во Киев. Јана ќе настапи со песната „Dance Alone“ во втората полуфинална вечер на 11 мај, а големото финале е закажано за 13 мај.

„Љубовта е сè што ти треба на крајотна денот. Иако сакаме да танцуваме сами, продолжуваме да бараме некој со кого ќе можеме да танцуваме“ – изјавила Јана по пробата.