(Видео) Јана Бурческа ќе нè претставува на Евровизија

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 11.03.2017 - 14:14

Штотуку беше промовиран видеозаписот за нашата евровизиска песна. Јана Бурческа ќе нè претстави со брзата композиција „Dance Alone“.

„Мислам дека имаме фантастична песна која на сите вас ќе ви се допадне“ – рече Јана.