(Видео) Александра Ковач во ново издание

(Видео) Александра Ковач во ново издание

Запознајте ја МАКИ, новата сензација на комерцијалната поп музика.

Музичката продукција РАпродукција го претставија новиот проект МАКИ, кој ги потпишуваат композиторите и музичките продуценти Александра Ковач и Роман Горшек.

Првата песна со кое започнува медиското претставување на проектот Дел по дел, кој ги носи латино звуците и жешките ритми на регетон, а ја изведува Александра Ковач.

Веќе на првите тактови ќе сфатите дека поп пејачката не сте имале прилика да ја видите во ова издание, а самите заклучете колку добро и стои овој нов стил.