Верувале или не! Веѓите сега се обликуваат вака.

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 13.04.2017 - 23:15

Светот на убавината секој ден како да наоѓа некои нови неочекувани трендови, па така на ред дојдоа веѓите.

Финската шминкерка Стела Сиронен лансира нов хит. Таа на својот инстаграм прикажа сосема нов начин на стилизирање на веѓите.

Не сме сигурни дека овој тренд ќе ни се допадне или не, но доколку го практикувате сигурно ќе бдете забележани.