Вака се бакнува Моника Белучи

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 18.05.2017 - 12:20

Моника Белучи заедно со францускиот комичар Алекс Лутз ја водеа програмата и на публиката го претставија филмот 'Исмаилски духови' на Арноа Деплешен. Како би било забавно за гостите, Моника кратко заигра, па страсно го бакла комичарот.

Моника на Канскиот филмски фестивал по навика беше во темна боја, овој пат во долг тегет фустан. На отварањето изјави дека 'идентитетот на филмот нема пол, нити знаме, нити граници', па така му одаде почест на Алмодовар 'човекот кој сака жени'.

Бакнежот траеше неколку секунди, на кој следеше громогласен аплауз.