Урнебесно: Кели Озборн ја покажа својата "бејби" рака

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 19.04.2017 - 20:20

Кели Озборн сакаше да го забележи моментот кога уживаше на базен, но фотографот го фати најурнебесниот фото "fail" на сите времина.

Кели се ладеше во базенот со својата снаа Лиса со чаши коктели во раце додека нејзината внука беше сокриена позади Лиса. Раката на девојчето беше единственото што се гледаше на сликата, така да се изгледаше како раката на Кели да е неприродно намалена.

Сликата ги насмеа фановите како и самата Кели која напиша - Погледајте ја мојата секси бебешка рака.