Уметник кој ги претвора миленичињата во симпатични тетоважи

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 06.03.2017 - 21:30

Благодарение на јужнокорејскиот тату-уметник Јиран, многу луѓе отсега ќе можат насекаде со себе да ги носат своите миленичиња. :)

Иако тетовирањето е забрането и илегално во Јужна Кореја, уметникот од Сеул секојдневно ја пренесува љубовта кон миленичињата на кожата на нивните сопственици, а тоа го прави на најсимпатичниот начин кој можете да го замислите: