Убијци на страста кои се кријат во вашата спална соба!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 05.02.2017 - 17:46

Ова не се однесува на тие кои живеат сами, тука на тие што имаат партнери со кои ја делат спалната соба, а сакаат да ја одржат страста и возбудата во својот интимен живот.


За жал, во нашите секојдневни животи и во домовите постојат многу дистракции кои ни го одвлекуваат вниманието од партнерот, па имајте ги на ум и обидете се да се ослободите од нив, барем кога се работи за спалната соба. Ова се најголемите убијци на страста, а не веруваме дека треба дополнително објаснување зошто:

1. Мобилни телефони

2. Телевизор

3. Купови расфрлани и валкани облеки

4. Непријатни мириси

5. Траги од поранешните партнери

6. Семејни фотографии

7. Премногу силни светла