Убавините на мистичниот Израел низ фотографии

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 28.02.2017 - 21:06

Мистичниот Израел е земја со огромна историја и микс на култури, вкусови и бои, па не е ни чудо што се најде на топ листата на најпосакувани дестинации за 2017 година на магазинот Харперс Базар.

Фотографката Шерон Зобали ја пропатува оваа волшебна земја и ни ја подари оваа прекрасна фото-сторија за Израел: