Топ 10 листа што возат англиските фудбалери

Топ 10 листа што возат англиските фудбалери

Со обзир дека просечната годишна плата на фудбалерите во премиер лигата е околу 2,4 милиони фунти, првото место на оваа листа претставува мало изненадување.

JBR Capital ја објави листата на 10 најпродавани модели на автомобили кои во претходните две години ги купуваа англискуте фудбалери од клубовите кои се натпреваруваат во Премиер лигата.

Погледнете ја листата:
1. Range Rover Evoque
2. Lamborghini Aventador
3. Mercedes-Benz Onyx G6 GLE Coupe
4. Bentley Continental GT
5. Ferrari F12 Berlinetta
6. Lamborghini Huracan
7. Jeep Wrangler Kahn Sahara
8. Porsche 911 GTS
9. Bentley Bentayga
10. McLaren 675LT Spider