Тие се како вино, што постари, тоа поубави

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 19.03.2017 - 12:46

Важи дека педесетите се новите триесети.

Светската јавна сцена е полна со млади, убави, затегнати заводници, но и оние кои одамна ги поминаа педесетите можат да бидат жестока конкуренција меѓу младите колеги, бидејќи како и виното или вашиот омилен пар фармерки, некои луѓе изгледаат поубаво со годините.

Еве некоj примери за тоа:

Џорџ Клуни, 55 години:


Крис Нот, 62 години:

Марк Рафало, 49 години:

Ерик Дејн, 44 години:

Мет ЛеБланк,  49 години:


Пирс Броснан, 63 години:


Брус Вилис, 61 година:


Мет Дејмон, 46 години:


Бен Афлек, 44 години: