Тесла автомобилот предвиде сообраќајка пред да се случи!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 29.12.2016 - 14:07

Oва неверојатно видео го сподели Ханс Нордсиј, а на истото можете да видите како неговиот Тесла автомобил ја предвидува сообраќајката што ќе се случи напред и го вклучува алармот и системот за итно кочење!

Видеото е снимено на автопатот А2 во Холандија, а за среќа Ханс известува дека никој не бил посериозно повреден во сообраќајката. :)