Танц Фест 2017 - Кожа

Објавено: 11.04.2017 - 11:34

На 12 април во Македонскиот народен театар, за прв пат! Премиерно издание на новиот танцов перформанс на Рисима Рисимкин, заедно со Киселичка и Данчевска. Бидете во кожата на танчерите од Скопје танцов театар и погледнете го современиот танц од агол кој до сега не бил претставен во регионот, само на ТАНЦ ФЕСТ 2017 Биди свој!