Такмичарката почна да тверка, а жирито пажливо гледаше

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 25.03.2017 - 12:12

Зорица Антиќ или под уметничкото има Low Z, веќе е позната по својата способност за тверкање и играње.

 Она смислила солидна точка, но кога почна да тверка ги воодушеви машките членови на житиро на шоуто Јас имам талент”,  Жика и Раста без да трепнат ја гледаа како игра.

Сепак и женските членови на жирито, Ана Николиќ и Даница Максимовиќ се сложија дека такмичарката има одлични танчарски способности, а не само тверкање (ритмичко медање на задникот) и ги ги доби сите пофалби.

Погледнете за што станува збор.