Според Ројтерс ова се најмоќните фотографии за 2016!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 20.12.2016 - 10:10

Како што повеќето веројатно знаете, Ројтерс е една од најголемите светски известувачки агенции, а нивните фотографи се насекаде низ светот овековечувајќи ги најголемите моменти во историјата.

Во чест на завршувањето на 2016 година, Ројтерс состави листа на најмоќните фотографии кои ја одбележаа изминатава година. Навистина одличен избор: