Спасено маче израснато со хаски, мисли дека е дел од глутницата

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 11.01.2017 - 16:44

Кога го пронашле мачето по име Роузи, тоа било на работ на смртта, а членовите на семејството кое го пронашле мислеле дека нема да ја преживее ни ноќта...

За среќа, тука се нашло нивното куче од расата хаски, Лило, кое му помогнало на мачето целосно да заздрави. Уште од првиот момент Лило се грижела за Роузи и ја одгледала како дел од нејзините сопствени кученца.

За многу брзо мачето станало дел од семејството, а денес тоа мисли дека е големо храбро куче и дел од глутницата.

Погледнете ги овие преслатки фотографии кои ќе ви го стоплат срцето.