Совршен футуристички дизајн: лампа со прекинувач кој левитира!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 11.01.2017 - 21:26

Уникатниот дизајн на оваа лампа со прекинувач кој левитира е нешто што не сте го виделе досега, а дефинитивно ќе посакате да го имате!


Ли Зан Вен е дизајнерот од Кина кој стои зад оваа совршено футуристички дизајнирана лампа која тој ја нарече HENG, што на кинески значи Баланс.

Дефинитивно се најде на нашата листа на желби! :)